Sinds 1 december 2006 maken Tjebbe en Tjarda het mogelijk om ook in Uden ski- en snowboardtrainingen op de rollerbaan te volgen. Het is hun passie om mensen te enthousiasmeren voor de wintersport. Al bijna tien jaar verwelkomen zij cursisten met verschillende doelen zoals het verbeteren of onderhouden van de techniek maar ook om fit te zijn voor de volgende wintersportvakantie. Waar Tjebbe en Tjarda in het begin nog zo veel mogelijk zelf deden, hebben zij nu hulp van een hecht team van maar liefst 30 instructeurs. Samen trainen zij tussen Pasen en oktober om de kwaliteit te waarborgen. Afgelopen zomer is een droom uitgekomen door de realisatie van een derde baan. De grote verbouwing die tegelijkertijd plaatsvond, heeft Indoorski Uden tot een nog hoger niveau getild.

‘Door zelf controle te hebben over je ski’s en of snowboard maak je de ene lekkere afdaling na de andere en kun je genieten van het buiten zijn en de winterse sfeer! We hebben de afgelopen jaren vele mensen mogen voorbereiden. Het is leuk om te zien dat we, na enkele jaren geleden eerst de ouders getraind te hebben, nu ook hun kinderen mogen trainen! Dan merk je dat het opgebouwde vertrouwen overgedragen wordt aan een volgende generatie. Een beter compliment kunnen we niet krijgen!’

Tjarda

‘Volg je training bij ons voordat je op wintersport gaat dan kom je goed voorbereid aan op je wintersportplaats. Je spieren zijn getraind, je beheerst de techniek van het skiën/boarden en je lichaam en motoriek zijn gewend geraakt aan de specifieke bewegingen geen spierpijn dus! Ook je conditie is op peil én … je hoeft niet meer te klunen! Kortom, dè perfecte manier om je voor te bereiden op de wintersport!’

Tjebbe

Ski You @ Indoorski Uden!

Tjebbe en Tjarda

Instructeurs

Onze gediplomeerde instructeurs trainen van na Pasen tot begin november om bij te blijven, zichzelf te ontwikkelen en hun instructievaardigheden te verbeteren. Het is erg belangrijk om naast de sneeuwdiploma’s ook opgeleid te worden als indoorrolbaan instructeur, omdat hierbij meerdere aspecten komen kijken zoals: veiligheid, leren kijken naar verbeterpunten op persoonsniveau en differentiatie.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste instructeurs! Ben je een gevorderde skiër en/of snowboarder en interesseert het overbrengen van de techniek je? Dan hebben wij wellicht een leuke (bij-)baan voor jou! Het zou fijn zijn als je ervaring hebt in het training geven of coachen. Heb je interesse, mail je cv en je motivatie naar instructeur@indoorski-uden.nl of solliciteer via de website dan wij nemen contact met je op!