Niveaus

Onze cursisten trainen bij ons om diverse redenen. Het aanleren/ verbeteren/ onderhouden van de technieken, het opbouwen van de wintersportconditie en als voorbereiding op wedstrijden.

Kortom, je kunt bij ons terecht op ieder niveau en werken aan dat gene waar jijzelf behoefte aan hebt. Verderop gaan we wat dieper in op de mogelijkheden qua niveaus; beginners, licht gevorderden en gevorderden.

Wij adviseren je, indien je voor het eerst bij ons komt, een proefles te nemen om te kijken of het trainen bij ons je überhaupt bevalt.

Daarna kun je kiezen uit bijvoorbeeld 6 of 12 trainingen om goed voorbereid op wintersport te gaan. Kijk bij Tarieven voor een compleet overzicht van de opties.

Onze instructeurs houden alle niveaus bij en passen na iedere training in geval van een wijziging, je niveau aan. We houden een klant volgsysteem bij zodat wij weten waar je bent gebleven.

Beginners:

Op de baan leren wij de beginners in een zeer korte tijd de technieken van het skiën en het snowboarden. Hierdoor kun je tijdens de wintersport lekker genieten van het maken van afdalingen zonder dat je vroeg op moet om je bij je klasje te voegen.

Licht gevorderde:

Wanneer je licht gevorderd bent, wil je vaak nog lekkerder en ontspannen skiën of snowboarden. Tijdens de lessen op de rolbaan leer je qua skiën het bijzetten of de grove parallel verfijnen en qua boarden nog meer snijden en minder omgooien, waardoor je nog makkelijker kunt afdalen onder elke weersomstandigheid.

Gevorderden:

Vaak horen wij mensen zeggen “Ik kan al goed skiën of snowboarden”, met andere woorden; “Voor mij is het niet nodig”. Maar ook als vergevorderde wintersporter kunnen wij je nog genoeg uitdagen om toch je techniek te verfijnen. De eerste skiër of snowboarder die uitgeleerd is, moeten we nog tegenkomen! Met meer dan 20 jaar ervaring weten we inmiddels waarover we praten.

Als vergevorderde gaat het natuurlijk wel om kleine details en die kun je perfect trainen op een rolbaan. Meteen zien en voelen wat je doet en individueel trainen onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs.

Nu trainen en straks sterke benen in de sneeuw. Die hele poederhelling in een keer afdalen! Eindeloos carvebochten maken op volle snelheid! Maar het allerbelangrijkste is toch wel dat het trainen gewoon leuk is. Een uurtje bezig zijn met je favoriete sport, vast in de stemming komen en nog een goede fitness ook!